Vitex  |  Pagină principală
Data de azi: 2018-12-18

Top 5

  1. Vitex CLASSIC
  2. VITEX SPRAY'T - Vopsea acrilică lucioasă
  3. VITEX SPRAY'T - Vopseă acrilică mată
  4. VITEX SPRAY'T - Vopsea fluorescentă
  5. VITEX SPRAY'T - Vopseă metalizată
 

Vitex CLASSIC

  

(+) transport: condiţii

Vopsea emulsionată vinilica de calitate superioară, pentru uz interior, pe bază de copolimeri PVA-VEOVA. Conferă o putere ridicată de acoperire şi rezistenţă excepţională la spălarea frecventă şi la condiţiile atmosferice nefavorabile. Are proprietăţi de uniformizare foarte bune şi creează o suprafaţă plană netedă. Vopseaua emulsionată Vitex poate fi aplicată pe suprafeţe din orice material pregătite în mod corespunzător. Nu emană niciun miros în timpul aplicării deoarece nu conţine amoniac.


Vitex CLASSIC

Pregatirea suprafetelor:
Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede şi nu trebuie să fie acoperite de praf sau părţi neaderente. Folosiţi Vitex Acrylic Putty (chit acrilic) pentru repararea oricăror mici denivelări sau fisuri. Noile suprafeţe din tencuială, beton, ciment, stuc, ipsos, gips-carton etc. trebuie să fie acoperite mai întâi cu VITEX Grund Acrilic 100% (grund pe bază de apă), diluat cu până la 400% apă sau cu DUROVIT (grund pe bază de solvenţi), diluat cu până la 100% Diluant Vitex T-300. Suprafeţele acoperite anterior cu vopsele pe bază de apă sau cu vopsele cu clei (lapte de var sau vopsea albă pentru tavan) trebuie să fie amorsate cu VITOSIN sau DUROVIT. Suprafeţele pătate cu graffity, fum, cafea sau orice alt tip de pete trebuie să fie amorsate în prealabil cu BLANCO (amorsă pe bază de apă).

Culori:
Este disponibilă în alb, 11 culori de bază şi 24 de culori gata preparate (a se consulta gama de culori). Vopseaua bază a vopselei emulsionate Vitex poate fi folosită la prepararea unui număr nelimitat de culori cu ajutorului sistemului de colorare Vitex Colorfull Tinting System.

Ambalaje:
180ml, 375ml, 750ml, 3L, 10L, 16L

Fisa Tehnica:
Vitex CLASSIC
Noi opinii

Ofertă specială

Adeziv polistiren TS Eco Plus 25 KG

Tigla din beton Avantaj

Parteneri