Kira.ro  |  Pagină principală
Data de azi: 2023-12-08

Top 5

  1. Adeziv flexibil pentru gresie si faianta TSF 25 KG
  2. Tencuiala Mecanizata interior exterior 30 KG
  3. Sapa de ciment C16 30 KG
  4. Tinci mortar interior exterior 25 KG
  5. Glet pentru perete 20kg
 

Adeziv pentru BCA si Caramida BCA FIX 25 KG

  

(+) transport: condiţii

Pentru realizarea de zidarii neportante din BCA sau BCU. Acest produs mareste productivitatea de zidarie si poate fi aplicat manual sau mecanizat. Granulatie fina, asigura o penetrare optima in porii blocurilor de BCA.


Thermo System

Domeniul de aplicare

Adeziv pentru bca si caramida – Amestec pe baza de ciment gri, pulberi minerale si aditivi, destinat realizarii de zidarii folosind blocuri de beton celular autoclavizat (BCA) sau din beton celular usor (BCU), precum si zidarii realizate din caramizi arse tip clasic (pline) sau tip eficient (cu goluri). Produsul se utilizeaza prin aplicare pe cantul caramizilor, in strat de cca. 6-8 mm. Blocurile de BCA trebuie sa fie desprafuite si umezite cu apa inainte de a fi zidite. Caramizile arse nu necesita umezire sau alt tratament inainte de utilizare.

Caracteristici tehnice

•Consum: intre 6-10 kg/mp;
•Ambalare: 25 kg;
•Proportia amestecului: 5-5,5l apa / 25 kg adeziv;
•Timp de maturare: 3-7 minute;
•Timp de punere in opera 3 ore;
•Timp de corectie: cca. 3 minute;

Mod de preparare

Continutul unui sac de adeziv pentru bca se prepara in 5-5,5 litri apa curata, la temperatura obisnuita. Se amesteca folosind un mixer electric (bormasina prevazuta cu amestecator). Se reamesteca dupa cca. 5 minute si se ajusteaza consistenta prin adaugare de apa sau adeziv.

Mod de aplicare

Se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente (uleiuri, ceara, praf, grasimi). Se aplica adezivul pe suprafata orizontala a blocurilor, prin intindere cu o mistrie sau cu o gletiera dintata cu dinti de max. 10 mm. Se aseaza blocurile in stratul de adeziv pentru bca, la max. 3-7 minute dupa intinderea acestuia. Pozitia blocurilor de BCA sau a caramizilor se mai poate corecta timp de max. 3 minute dupa pozitionare. Daca este nevoie sa se corecteze pozitia caramizilor sau blocurilor de BCA dupa acest interval de timp, stratul vechi de adezivtrebuie indepartat si inlocuit cu altul proaspat. Adezivul ajunge la rezistenta maxima dupa 28 de zile de la punerea in opera. Pentru curatarea sculelor folosite la aplicare, mortarul proaspat se poate spala cu apa, iar cel solidificat se indeparteaza mecanic.
Noi opinii

Ofertă specială

Adeziv polistiren TS Eco Plus 25 KG

Tigla din beton Avantaj

Parteneri