Kira.ro  |  Pagină principală
Data de azi: 2023-12-08

Top 5

  1. Adeziv flexibil pentru gresie si faianta TSF 25 KG
  2. Tencuiala Mecanizata interior exterior 30 KG
  3. Sapa de ciment C16 30 KG
  4. Tinci mortar interior exterior 25 KG
  5. Glet pentru perete 20kg
 

Glet pentru perete 20kg

  

(+) transport: condiţii

Produs sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment alb, nisip, var, aditivi organici, nisipuri, atent selectionate, aditivi chimici si rasini sintetice. Se recomanda pentru finisari interioare si exterioare fine, pe pereti si plafoane.


Thermo System

Caracteristici tehnice

•Consum specific: 0,5 - 1kg/mp/strat
•Proportia amestecului: 7-8 l apa la 20kg GLET
•Timp de punere in opera: 2 ore;
•Timp de dare in exploatare: 24 ore;
•Densitate: 1.45 g/cm;
•Clasa combustibilitate: C;

Mod de preparare

Se amesteca circa 7-8 litri de apa la un sac de 20 kg de glet pentru perete (1,75 litri de apa la o punga de 5 kg Meserie Glet), se mixeaza cu un amestecator mecanic pana la obtinerea unei paste omogene.

Mod de aplicare

Glet pentru pereteMeserie de glet 20kg se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente (uleiuri, ceara, praf, grasimi). Inainte de aplicare se stropeste peretele cu apa si se lasa sa se zvante. Gletul se intinde in straturi subtiri cu gletiera de otel inoxidabil. In cazul aplicarii mai multor straturi, urmatorul strat se va aplica dupa intarirea stratului precedent, dupa minim 24 ore. Inainte de finisajul final, suprafata gletuita trebuie slefuita cu hartie abraziva foarte fina pentru a crea rugozitatea necesara. Nu este recomandata folosirea lui pe o suprafata suport din lemn, plastic, ipsos, huma sau polistiren.
Noi opinii

Ofertă specială

Adeziv polistiren TS Eco Plus 25 KG

Tigla din beton Avantaj

Parteneri