Kira.ro  |  Pagină principală
Data de azi: 2023-12-08

Top 5

  1. Adeziv flexibil pentru gresie si faianta TSF 25 KG
  2. Tencuiala Mecanizata interior exterior 30 KG
  3. Sapa de ciment C16 30 KG
  4. Tinci mortar interior exterior 25 KG
  5. Glet pentru perete 20kg
 

Tencuiala Mecanizata interior exterior 30 KG

  

(+) transport: condiţii

Produs sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, nisip, var, aditivi organici, nisipuri atent selectionate, aditivi chimici si rasini sintetice.


Thermo System

Date tehnice

Consum specific: 14 kg/mp;
Proportia amestecului: 5-6 l apa la 30 kg TINCI ALB;
Temperatura de punere in opera: +5 … +30 grade C;
Timp de punere in opera: 2-3 ore;
Timp de dare in exploatare: 24 de ore;
Densitate 1.45 g/cm;

Mod de preparare

Se amesteca un sac de tencuiala mecanizata 30 kg TS-MC cu circa 5-6 litri de apa pans se obtine o pasta omogena, plastica si stralucitoare. Se lasa 10 minute, dupa care se amesteca din nou.

Mod de aplicare

Tencuiala mecanizata se poate aplica pe orice tip de suprafete cu rezistenta mecanica sporita, pe suprafete lipsite de crapaturi, curate, uscate, pe care nu exista substante antiaderente (uleiuri, ceara, praf, grasimi). Mortarul se poate prelucra si aplica cu masinile de tencuit obisnuite, atat la interior cat si la exterior. Inaintea tencuirii trebuie aplicate la toate colturile si canturile, armaturi pentru muchii, care nu ruginesc. In baie si in incaperile unde se vor aplica placaje din materiale ceramice se vor folosi profile specifice care sa asigure o planeitate buna a suprafetei. In masina de tencuit nu trebuie sa se gaseasca resturi de mortar. Debitul de apa la masina de tencuit se va regla astfel incat consistenta produsului obtinut sa permita nivelarea cu usurinta utilizand dreptarul, fara ca materialul sa curga pe pereti. Produsul se va aplica mecanizat pe suprafata suport, in mod continuu, fara a lasa spatii libere.
Noi opinii

Ofertă specială

Adeziv polistiren TS Eco Plus 25 KG

Tigla din beton Avantaj

Parteneri